loading...
سایت جامع Parlayish math
(علمی ,کاربردی ,تفریحی ,ورزشی و سرگرمی)

فونت زيبا ساز

فونت زيبا ساز


فونت زيبا ساز


فونت زيبا ساز


سایت جامع  پارلاییش مت


فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

(علمی , کاربردی ,تفریحی, ورزشی و سرگرمی)

فونت زيبا ساز

فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز

فونت زيبا ساز

فونت زيبا ساز


سلام لار عزیزلریم ,خوش گلیب سیز,خوش ساعاتلار سیزه آرزو ائدیرم

islamicislamic

(وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ.)

«كساني  كه در راه ما تلاش ومبارزه مي کنندبه يقين راه‏هاي  خود را بر آنان مي ‏نماييم وحقيقتا‏ الله  بانيكوكاران است».عنکبوت 69

کاربران و عزیزان محترم , برای  دسترسی بهتر به مطالب و

خدمات ویژه  سایت

( آزمون هفتگی کوئیز ,نمونه سئوالات امتحانی,تصاویر دانش آموزان نمونه و مطالب ویژه)

  عضو ویژه  سایت خود شوید

برای آگاهی از شرایط عضویت ویژه  و کسب اطلاعات بیشتربه منو تابلو اعلانات زیر سایت مراجعه بفرمایید.

چچ


مشخصات  تماس با معلم و مدیر وبسایت از طریق برنامه  skype

skype name  : parlayish        email  :parlayish@yahoo.com


برای دسترسی آسان به مطالب سایت از جدول لینکهای زیر  استفاده بفرمایید.

خطرناک ترین فرودگاه ها و باندهای پرواز جهان

باند فرود دریای منجمد، قطب جنوب
باند فرود دریای منجمد، قطب جنوب: فرودگاه دریای منجمند که حتی در بهترین شرایط خود زیر سنگینی بار هواپیماها خم می‌شود، یکی از هفت فرودگاه صعب‌العبور دنیاست که حتی بدترین فرودهایی که تا کنون در عمر خود تجربه کرده‌اید، در مقایسه با فرود بر روی آن بسیار راحت و دلنشین به نظر می‌رسد.

 

خطرناک ترین فرودگاه ها و باندهای پرواز جهان

 

باند فرود دریای منجمد، قطب جنوب

باند فرود دریای منجمد، قطب جنوب: فرودگاه دریای منجمند که حتی در بهترین شرایط خود زیر سنگینی بار هواپیماها خم می‌شود، یکی از هفت فرودگاه صعب‌العبور دنیاست که حتی بدترین فرودهایی که تا کنون در عمر خود تجربه کرده‌اید، در مقایسه با فرود بر روی آن بسیار راحت و دلنشین به نظر می‌رسد.



فرودگاه یوآنکو ای.ایروسکین صابا، جزایر آنتیلز هلند
صابا، جزایر آنتیلز هلند: این فرودگاه در منطقه‌ای حادثه خیز در ناحیه شمال شرقی جزیره آنتیل هلند قرار دارد. جزیره‌ای عجین شده با بادهای اقیانوسی سهمگین که خلبان‌ها و هواپیماهایشان را به نبردی سخت با خود همراه می‌سازد، باند فرود این فرودگاه تنها 399 متر طول دارد و به همین جهت قدرت مانوری اندک را هنگام فرود خلبان‌ها در اختیارشان قرار می‌دهد. این خشکی دشنه‌مانند واقع در صبا –جزیره کوچکی در دریای کارائیب که تحت قیمومیت هلند قرار دارد- یک تفرجگاه آرام است اما برای باند فرود جای بسیار غریبی است. باند فرود فرودگاه خوانکو ای. یراسکوین به شدت کوتاه است. در هر دو طرف باند فرود پرتگاه‌های صخره‌ای وجود دارند، بنابراین جایی برای اشتباه وجود ندارد.



فرودگاه پارو، بوتان
فرودگاه پارو، بوتان: این فرودگاه در وسط رشته کوه‌های هیمالیا قرار گرفته است و اگر دقیق تر بگوییم در وسط یک دره تنگ و باریک. کوه‌های سربه فلک کشیده اطراف این فرودگاه کوهستانی 4900 متر از سطح دریا ارتفاع داشته و این کاشانه هواپیماهای کوچک و بزرگ را به آغوش گرفته است. در این میان، خلبان‌های ماهر و کار آزموده تنها مردمانی هستند که می‌توانند پرنده‌های فلزی خود را با عبور از بلندی‌های سرپوشیده مجاور فرودگاه به سلامت روی سطح باند به فرود آورند. برای معدود خلبانانی که تاییدیه فرود آمدن در فرودگاه بین‌المللی پارو بوتان را دارند، وجود قله‌های رشته کوه هیمالیا نزدیک شدن به این فرودگاه را به وظیفه‌ای خطیر و نفس‌گیر تبدیل می‌کند. اما آموزش‌های مدرن حتی طاقت‌فرساترین فرودها را به فرودی نسبتا امن مبدل می‌سازد.



باند فرود ماتکین، لسوتو
باند فرود ماتکین، لسوتو: این فرودگاه در لبه دهلیز یا راهرویی کوهستانی به طول 2030 متر قرار گرفته است. فرودگاهی با باند فرود پر دردسر برای خلبانان. به گفته خلبانان، امتداد واقعی این باند 399 متر است، زیرا هواپیماها برای پرواز و سرعت گیری مجبور به طی مسیری سربالایی به مسافت 609 متر هستند. مسافران در اینجا با یک سقوط احتمالی از ارتفاع 609 متری روبه‌رو هستند، رخدادی که چندان هم غیرمعمول نیست. به دلیل طول کوتاه باند پرواز ، بسیاری از خلبانان فضای کافی برای برخاستن از روی زمین در اختیار ندارند. در نتیجه آنها از روی صخره به پایین می‌پرند و عملیات برخاستن از روی زمین را در حین سقوط انجام می‌دهند!



فرودگاه اسوالبارد، نروژ
فرودگاه اسوالبارد، نروژ: تابلوهای راهنما در فرودگاه اسوالبارد به مقصدهایی در سراسر دنیا اشاره می‌کنند که همگی در جنوب جزایر اسوالبارد نروز واقع شده‌اند. این فرودگاه که در نزدیکی لانگیربین واقع شده است، شمالی‌ترین فرودگاه تجاری دنیا است و به نوعی خانه تمام مخاطرات آب و هوایی در بالای مدار قطبی به شمار می‌رود.




فرودگاه کورچویل، فرانسه
فرودگاه کورچویل، فرانسه: این فرودگاه خصوصی در كشور فرانسه قرار دارد و طول باند آن تنها 1722‌فوت یعنی چیزی حدود 538 متر است. خلبانانی كه در این باند فرود می‌آیند باید بسیار ورزیده و ماهر باشند زیرا انتهای باند باید هواپیما را 90‌درجه بچرخانند و در مسیر باند نگه دارند. حركت در این باند نیازمند مهارت و شجاعت بسیاری است زیرا وجود باد‌های شدید و همچنین یخ‌زدگی باند در فصل زمستان به همراه شیب 18.5 درصدی زمین، عاقبت فرود در این باند را غیرقابل پیش‌بینی می‌كند. 2008 متر بالاتر از سطح دریا، این باند فرود صخره‌ای در کوه‌های آلپ جایی است که سکانس افتتاحیه فیلم «همیشه فردایی هست» جیمز باند از اینجا آغاز می‌شود. مطابق مقررات، شما برای فرود روی آن تنها یک بار فرصت دارید. اگر شما این فرصت را از دست بدهید، شانس دومی ندارید و باید جای دیگری را برای فرود پیدا کنید.



فرودگاه بارا، اسکاتلند
فرودگاه بارا، اسکاتلند: فرودگاه بارا، در حاشیه بیرونی جزایر هیبریدی اسکاتلند در منطقه بارا قرار گرفته است. باند فرود این فرودگاه، خلیج عریض و کم عمقی است که سهولت و سختی فرود روی آن رابطه مستقیمی با جزر و مد آب دریا دارد. مسولان برج مراقبت در جزیره بارای اسکاتلند باید تمام گزارش‌های استاندارد هواشناسی و ترافیک هوایی را مرور کنند، اما هم‌زمان نیز باید حواسشان به یک عامل نسبتا غیرعادی نیز باشد: جدول جزر و مد! یکی از سه باند فرود بارا، باند فرود صدفی شکلی که با نام Traigh Mhor شناخته می‌شود، در شرایط مدی شدید زیر آب می‌رود.

 

فرودگاه بین المللی شاهزاده جولیانا، سنت مارتین
فرودگاه بین المللی شاهزاده جولیانا، سنت مارتین: این فرودگاه كه به نام فرودگاه سنت مارتین نیز شناخته می‌شود در جزیره سنت مارتین در دریای كارائیب قرار دارد و به‌رغم پر خطر بودن یكی از شلوغ‌ترین فرودگاه‌های حوزه كارائیب به شمار می‌رود؛ اما چه چیزی این فرودگاه را در بین خطرناك‌ترین فرودگاه‌های جهان قرار داده است؟ در واقع این فرودگاه برای هواپیماهای كوچك و متوسط طراحی و ساخته شده است، اما امروزه هواپیماهای غول‌پیكر مانند بوئینگ 747 و ایرباس آ 340 روی آن فرود می‌آیند. بزرگترین مشکل این فرودگاه باند فرود آن است که امتدادی 2180 متری دارد. وسعتی که تنها برای جت‌های کوچک و متوسط مناسب است. اما، این فرودگاه که اکنون دومین فرودگاه شلوغ منطقه نامیده می‌شود به غیر از پرنده‌های جت کوچک،میزبان پهن پیکرهایی همچون بویینگ 747 و ایرباس A340s بوده که با معضلات فراوانی برای فرود آمدن در باند آن مواجه هستند. مشکلی همچون برخورد با فنس‌های اطراف.



فرودگاه ملی ریگان، واشنگتن دی سی
فرودگاه ملی ریگان، واشنگتن دی سی: فرودگاه ملی ریگان، دقیقاً در مرکز دو منطقه ممنوعه هوایی قرار گرفته است. موقعیت ویژه این فرودگاه باعث شده است تا خلبانان برای فرود روی باند آن از بین دو ساختمان مهم آمریکا، پنتاگون و مقر فرماندهی سیا، عبور کنند. اما، مشکل اساسی، مربوط به زمان برخاستن هواپیماها است. امری که نیازمند اوج گیری سریع و گردش به چپ به موقع توسط خلبانان برای اجتناب از برخورد با کاخ سفید است.


فرودگاه جیبلارتار
فرودگاه جیبلارتار: گستره پهن دریای مدیترانه از سمت شرق و خلیج بکر و دست نخورده آلجیسیراس(Algeciras) از سمت غرب، این فرودگاه را در بر گرفته اند. باند فرودگاه 1828 متر طول دارد، از اینرو خلبانان برای مانور در این باند نیازمند تبحر، تخصص و تجربه بالایی باید باشند.

 


فرودگاه تونکونتین، تگوسیکالپا، هندوراس
فرودگاه تونکونتین، تگوسیکالپا، هندوراس: تقریبا شجاع‌ترین آدم‌ها وقتی می‌بینند خبری از فرودگاه و باند پرواز نیست ولی هواپیما به سمت كوهستان صخره‌ای كه زیر پاهایتان قرار دارد شیرجه می‌زند، نفسشان را در سینه حبس می‌كنند. دقیقا در آخرین دقیقه كه شما به زمین بسیار نزدیك‌شده و حتم دارید تا لحظاتی دیگر سقوط می‌كنید، خلبان هواپیما را با زاویه‌ای 45 درجه چرخانده و تازه شما باند فرود را خواهید دید. در واقع این فرودگاه در میان دره‌ای كاسه مانند ساخته شده است. متاسفانه میزان سوانح هوایی كه سالانه در این فرودگاه رخ می‌دهد بسیار بالا بوده و به همین دلیل می‌توان این فرودگاه را خطرناك‌ترین فرودگاه جهان دانست.ارتفاع این فرودگاه از سطح دریاهای آزاد هزار متر است و هواپیمایی بزرگتر از بوئینگ 757، قادر به فرود روی آن نیستند. به جز باند 1862 متری آن، هواپیماها مجبورند برای رسیدن به فرودگاه از منطقه‌ای کاملا کوهستانی گذر کنند. پس از رسیدن به فر ودگاه هم، خلبان‌ها، اگر از تبحر بالای برخوردار باشند، مجبور به انحرافی 45 درجه بوده و باید دقایقی پیش از نزدیک شدن به فرودگاه به سرعت از ارتفاع خود بکاهند. خطرناك‌ترین فرودگاه موجود در این فهرست در كشور هندوراس در قاره آمریكا قرار دارد. در مورد این فرودگاه و میزان هیجان‌انگیز و البته پرخطر بودن آن كافی است بگوییم بهتر است هر تجربه‌ای را كه در مورد كوهنوردی و پرش از ارتفاع دارید، فراموش كنید.



فرودگاه بین المللی جان اف کندی، نیویورک
فرودگاه بین المللی جان اف کندی، نیویورک: قرار گرفتن فرودگاه مشهور کندی در نزدیکی دو فرودگاه دیگر نیویورک به نام های لاگاردیا(La Guardia) و نیو آرک (Newark) و ترافیک هوایی سنگین این منطقه، معضلات فراوانی را برای خلبان‌ها برای اجتناب از برخورد با یکدیگر به وجود آورده است. نصب سیستم‌های صدا گیر در این فرودگاه که از سال 1964 تاکنون فعالند، سقف پروازی 457 متری و ایمن را برای خلبانان به وجود آورده و فضای دید هشت کیلومتری را پیش از فرود در باند شماره 13 غربی در اختیار آنها قرار داده است.



فرودگاه مادیرا، فونچال، مادیرا
فرودگاه مادیرا، فونچال، مادیرا: فرودگاه مادیرا را کوه‌ها و اقیانوس از هم جدا کرده است. فرود آمدن در چنین فرودگاهی به خلبانانی خبره نیازمند است. خلبانانی تعلیم دیده که آموزش اختصاصی برای فرود در مناطقی ناهموار دیده‌اند. با این وجود باند فرود 2743 متری آن با امتداد و گسترش مخصوص به خود تا حدودی، راحتی را برای خلبانها به وجود آورده است. اگر چه نباید از برخی از بخش‌های خطرناک آن گذشت. خلبان در این منطقه پیش از فرود، باید کوههای مقابل را هدف قرار داده و در آخرین دقیقه کاهش ارتفاع دهد.

 

حال که درباره خطرناکترین فرودگاهها و باندهای پرواز اطلاعاتی کسب کردید شما را به دیدن عکسهایی از چنین باندهای پروازی دعوت می کنیم:

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
آموزش و راهنمایی دانش آموزان به منظور علاقمند کردن آنان به درس شیرین ریاضی و پیشرفت تحصیلی آنها از اولویت های اهداف این سایت میباشد. پیش به سوی شکوفایی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • ابزار پارس تولز
  • ابزار وبلاگ نویسی ( پیچک )
  • رزآپ- سایت آپلود رز بلاگ
  • ابزار وبلاگ نویسی تکتا تولز
  • سایت ابزار تولز آی آر
  • ابزار وبلاگ نویسی ( وب گذر )
  • وب تولز پلاس
  • ابزار سایت روزگذر
  • ابزار وبلاگ نویسی پیچ رنگ 8
  • ابزار وبلاگ نویسی ( نایت اسکین )
  • کافه بازار
  • ابزار سایت سیب تم
  • سایت ابزار آپلود ها
  • سایت آپلود پیکو فایل
  • قیمت لحظه ای کالا و طلا
  • مرکز لرزه نگاری کشوری
  • مرکز لرزه نگاری جهانی
  • آذر مت سایت ریاضی آذربایجان
  • فرا دانلود ( دانلود نرم افزار )
  • شهر گرافیک ابزار فوتوشاب
  • دانلود کتاب
  • اخبار تیم تراکتورسازی
  • بزرگترین سایت دانلود
  • وبلاگ احمدرضا فروغی سوم 5
  • وبلاگ احسان دادخواه دانش آموز سوم 5 -91-92
  • آرشیو گلهای رنگارنگ
  • علم فردا
  • قالب سایت (1)
  • پارس ناز
  • بیتوته - معما
  • مجله پزشکی دکتر سلام
  • تیم نرم افزاری دنیزسافت
  • تکناز
  • تیم نرم افزاری دنیزسافت
  • کانون آموزش ریاضی آراز
  • علوم 20
  • بروزترین مرجع دانلود بازی و نرم افزار
  • بروزترین مرجع دانلود بازی و نرم افزار
  • بروزترین پایگاه سرگرمی و تفریحیshir1mob.ir
  • دانلود نرم افزار
  • بازی آنلاین -1
  • آموزش ریاضی چناران
  • ریاضی راهنمایی
  • فان دون
  • ساسان اس ام اس
  • گردشگری آرمان سفر
  • اقتصاد مرند-احمد عاقلی
  • تبریز شهر آرزوها
  • سایت استاد نصیر پایگذار -شاعر جناس
  • وبلاگ دانش اموز نیما نجفی سوم 4
  • گروه علمی محک
  • پارسی لرن | پایگاه آموزشی ایرانیان
  • موزیک تهران و فیلم و کشتی کج
  • وبلاگ دانشجویان کشاورزی
  • ابر مطالب روز دنيا
  • ابر مطالب روز دنيا
  • ابر مطالب روز دنيا
  • بیمه سامان
  • دانلود انیمیشن
  • پایگاه مجنون الحسین
  • بروزترین برترین ها
  • ایران فورکا
  • نخودسیا
  • بیداری اندیشه
  • کافه تنهایی
  • خرید شارژ
  • انجمن تفریحی نینا
  • سایت تفریحی فانی فاز
  • پی سی خورها بزرگترین دانلود سنتر
  • بهترین سایت تفریحی فارسی زبانان
  • دنیای ریاضی
  • رسم آنلاین نمودار توابع
  • مرکز کد جاوا اسکریپ میس کد
  • خرید اینترنتی ساعت
  • baranhits
  • پد ضد عرق
  • خرید ساعت دیواری
  • زیبـــــــــــــا چـــت
  • اس ام اس تک
  • بروزترین سایت موزیک
  • ❤سایت عاشقانه لاویر ❤
  • جامعه ی مجازی اِنگدان
  • سایت جامع
  • فانوس دانلود
  • وبگاه امنیتی(حفره های وب ولایه های امنیتی)
  • صابون نرم کوسه آر پی
  • کلیپ دونی
  • سایت دانلود 0098
  • مرکز آموزش کامپیوتر و دانلود رضوان
  • مجله تفریحی سرگرمی آیفون نیوز
  • مجله تفریحی سرگرمی آیفون نیوز
  • گلچین،گلچین هرچیز
  • چراغ خواب موزیکال طرح لاک پشت
  • مرکز دانلود رایگان سوالات پیام نور
  • دانلود بازی و نرم افزار اندروید
  • دانلود بازی و نرم افزار اندروید
  • فری آپلود
  • روزانه 500بازدیدکننده رایگان دریافت کنید
  • نگاه ی به بهترین گوشی های روز دنیا
  • افزایش بازدید وبلاگ شما
  • آموزش نرم افزار نانوکام
  • هندز فری تغییر صدای موبایل
  • آموزش هنر بافتنی
  • سایت دانلود پاتوق
  • تبریز پاتوق
  • پارت دانلود+نسلی نو در دانلود
  • پارلاییش1(شهسواری و برحقی(
  • کوجی مت
  • یاس فان
  • کتابخانه الکترونیکی
  • دانلود موزیک ، فیلم ، نرم افزار و سرگرمی
  • █▓▒░سایت تفریحی ترول تی ░▒▓█
  • اس ام اس جدید 94
  • دانلود نمونه سوال و جزوات درسی
  • دانلود كليپ
  • عكس و كلیپ های داغ
  • فروشگاه هاردی
  • بستنی ساز جادویی
  • کتاب سرا
  • وبلاگ علمی آموزشی علوم تجربی هفتم
  • دانلود سریال جدید
  • قیمت روز خودروی شما
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • نظرسنجی
    مطالب کدام نویسنده را بیشتر دوست دارید؟
    نظر شما درباره درصد قبولی چیست؟(میتوانید چند گزینه انتخاب بکنید)
    بازدید کننده محترم شما چه نمره ای از 5 به مطالب ما میدهید؟
    تابلو اعلانات دانش آموزی

    توجه توجه

    فرصتها را از دست ندهید
    *******************

    نمونه سوالات ریاضی

     
    نوبت اول
     

    در سایت  برای همه اعضا قرار داده  شد
    .

    دانلود و تمرین کنید.

    نمونه سئوالات ریاضی هفتم و هشتم در سایت قرار داده شد. به قسمت نمونه سئوالات مراجعه کنید.
    smilies1موفق باشید

    مرادپور

    برای حمایت از سایت خودتان لطفا خرید شارژ تلفن همراه خود را از طریق سایت انجام دهید.



    پیام به اولیا و دانش آموزان

    اولیا محترم  دانش آموزان

    .........................................

    لطفا به وضعیت تحصیلی فرزندان خود بی تفاوت نباشید

    نظرات و پیشنهادات شما چراغ راه پیشرفت فرزندانتان میباشد

    با ما باشید و ارتباط خود را با دبیران فرزندانتان گسترش دهید.

    باشد که بتوانیم گامی به سوی شکوفایی استعداد های فرزندان این مرز و بوم  برداریم

    و سهمی در پیشبرد ایران عزیزمان داشته باشیم.


    دست در دست هم دهیم به مهر

    میهن   خویش   را    کنیم    آباد

    به امید ایرانی سراسر شادابی و پیشرفت

    با تشکر :  مرادپور


    پایگاه جمع آوری نظرات اولیا

    نظرات شما را ارج مینهیم

    ایمیل های سایت






    قوانین نویسندگی در سایت parlayish math


    چ

    1- رعایت ضوابط و اصول وبلاگ نویسی جمهوری اسلامی ایران

    2- دوری از درج مطالب غیر اخلاقی (متن,عکس,فیلم,لینک غیر مجاز و...)

    3- درج مطالب نامناسب و توهین آمیز و ضد ارزش انسانی و مخرب

    4- گنجاندن عنوان و برچسب  مناسب  برای مطالب

    5- قرار دادن توضیحات مهم در صفحه اصلی و توضیحات اضافی در ادامه مطلب

    6- قرار ندادن مطالب در پست ثابت بدون اجازه مدیر

    7- اختصاص دادن موضوعی برای نویسندگی خودتان(نویسندگی اختصاصی)

    8- حداقل یک ارسالی در هفته داشته باشید

    9- تبلیغ و یا تخریب شخصیت افراد و گروهها

    10- هر گونه خرابکاری در سایت و ایجاد مزاحمت به دیگر کاربران

    11-استفاده مناسب از رنگ نوشته ها

    12- اندازه  عرض عکسها و مطالب نباید بیش از 500  باشد


    عدم رعایت قوانین  باعث مسدود شدن اکانت نویسندگی شما خواهد شد.

    1 تذکر  1 روز مسدودی

    2 تذکر  1 هفته  مسدودی

    3 تذکر  1 ماه مسدودی

    4 تذکر مسدودی دائمی

    ...........................................

    کاربران تذکر داده شده

    1-  عرفان هادی

      1 تذکر 92.10.21

       ( بند 5 )

    تذکر   92.11.4

    2-  ائلمان بشارت پور

     تذکر 1 (تخلف  بند 4 , 5 , 12)

     تذکر 2 عرض مطالبت بزرگ است ودر صفحه جا نمیگیرد


    از کاربرن محترم تقاضا میشود موارد تخلف را به مدیر سایت , از طریق تماس با ما,گزارش دهند.با تشکر مرادپور

    لینک های مفید بازی های آنلاین

    بازی های آنلاین


    1- http://tgame.ir  

    تی گیم


    2-  http://www.dedegames.com

    دده گیم


    3- http://www.bazikhone.com 

    بازی خونه


    4- http://chibazi.com

    چی بازی


    5-http://game.19b.ir

    بازی خونه 19 بهمن


    6-http://www.jackingame.com/

    جکین گیم

    7-http://www.yepicom.com/

    یئپی کام

    8-http://www.yepi.com

    yepi.com

    9-http://www.4223.com/

    4223.com


    10-sindygame

    http://www.sindygame.com/


    11- http://www.oyuncini.com/


    سایت های موسیقی
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4996
  • کل نظرات : 1003
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 2235
  • آی پی امروز : 72
  • آی پی دیروز : 180
  • بازدید امروز : 407
  • باردید دیروز : 589
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 407
  • بازدید ماه : 9,916
  • بازدید سال : 81,048
  • بازدید کلی : 3,345,361