loading...
سایت جامع Parlayish math
(علمی ,کاربردی ,تفریحی ,ورزشی و سرگرمی)

فونت زيبا ساز

فونت زيبا ساز


فونت زيبا ساز


فونت زيبا ساز


سایت جامع  پارلاییش مت


فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

(علمی , کاربردی ,تفریحی, ورزشی و سرگرمی)

فونت زيبا ساز

فونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز

فونت زيبا ساز

فونت زيبا ساز


سلام لار عزیزلریم ,خوش گلیب سیز,خوش ساعاتلار سیزه آرزو ائدیرم

islamicislamic

(وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ.)

«كساني  كه در راه ما تلاش ومبارزه مي کنندبه يقين راه‏هاي  خود را بر آنان مي ‏نماييم وحقيقتا‏ الله  بانيكوكاران است».عنکبوت 69

کاربران و عزیزان محترم , برای  دسترسی بهتر به مطالب و

خدمات ویژه  سایت

( آزمون هفتگی کوئیز ,نمونه سئوالات امتحانی,تصاویر دانش آموزان نمونه و مطالب ویژه)

  عضو ویژه  سایت خود شوید

برای آگاهی از شرایط عضویت ویژه  و کسب اطلاعات بیشتربه منو تابلو اعلانات زیر سایت مراجعه بفرمایید.

چچ


مشخصات  تماس با معلم و مدیر وبسایت از طریق برنامه  skype

skype name  : parlayish        email  :parlayish@yahoo.com


برای دسترسی آسان به مطالب سایت از جدول لینکهای زیر  استفاده بفرمایید.

انرژی خورشیدی

انرژی خورشیدی

از زمانی که بشر روی کره زمین شروع به زندگی کرده، از انرژی خورشید نیز استفاده می کرده است. در حدود 5000 سال پیش مردم خورشید را می پرستیده اند. راع، خدای خورشید، به عنوان پادشاه خدایان در مصر باستان شناخته می شده است. در بین النهرین، شاماش فرزند خورشید و بزرگ ترین خدایان برقرار کننده عدالت بوده است. در یونان دو خدای مختلف مرتبط با خورشید داشته ایم که به نام های آپولو و هلیوس شناخته می شده اند. اهمیت خورشید در ادیان دیگر مانند آیین زرتشت، میترائیسم، هندوئیسم، بودیسم ،ادیان رومی،کاهنان انگلیسی، ازتک ها در مکزیک، اینکاها در پرو و بسیاری دیگر از قبایل امریکایی نیز دیده شده است.

 

انرژی خورشیدی

انرژی خورشیدی

از زمانی که بشر روی کره زمین شروع به زندگی کرده، از انرژی خورشید نیز استفاده می کرده است. در حدود 5000 سال پیش مردم خورشید را می پرستیده اند. راع، خدای خورشید، به عنوان پادشاه خدایان در مصر باستان شناخته می شده است. در بین النهرین، شاماش فرزند خورشید و بزرگ ترین خدایان برقرار کننده عدالت بوده است. در یونان دو خدای مختلف مرتبط با خورشید داشته ایم که به نام های آپولو و هلیوس شناخته می شده اند. اهمیت خورشید در ادیان دیگر مانند آیین زرتشت، میترائیسم، هندوئیسم، بودیسم ،ادیان رومی،کاهنان انگلیسی، ازتک ها در مکزیک، اینکاها در پرو و بسیاری دیگر از قبایل امریکایی نیز دیده شده است.

 

امروز ما می دانیم که خورشید تنها نزدیک ترین ستاره نزدیک به زمین است و بدون آن امکان زیست بر روی کره زمین وجود نداشت. ما هر روزه از انرژی خورشید به شیوه های متفاوت بهره می بریم.

وقتی رخت هایمان را برای خشک شدن در آفتاب پهن می کنیم، در حقیقت از انرژی گرمایی خورشید برای خشک کردن استفاده کرده ایم.

انرژی خورشیدی

گیاهان از انرژی خورشید برای تولید میوه استفاده می کنند. حیوانات هم از این گیاهان تغذیه می کنند و ما در مطلب (انرژی ذخیره شده و باتری ها) آموختیم که پوسیدگی گیاهان باعث به وجود آمدن ذغال سنگ، نفت و گاز طبیعی ای می شود که امروز مورد استفاده ماست. پس در واقع سوخت فسیلی هم انرژی خورشید است که در طول میلیون ها سال ذخیره شده  است.

به طور غیر مستقیم خورشید و سایر ستارگان، منبع تمامی انرژی مورد نیاز ما می باشند. حتی انرژی هسته ای هم ریشه در خورشید دارد چرا که در آن از اورانیومی استفاده می شود که در انفجار نواخترها به وجود آمده اند.

بیایید در کنار هم نگاهی به روش های استفاده از انرژی خورشیدی بیاندازیم.

 

آب گرم خورشیدی

در دهه 1980 آب گرم کن های خورشیدی در نقاط مختلف ایالات متحده مورد استفاده قرار گرفته اند. این خود یک پیشرفت بزرگ نسبت به استفاده صرف از چوب و ذغال سنگ محسوب می شد. گاز مصنوعی تهیه شده از ذغال سنگ هم برای گرم کردن آب مناسب است اما قیمت تمام شده آن 10 برابر بیشتر از قیمت گاز طبیعی است که مورد استفاده قرار می گیرد و اگر امکان استفاده از برق را در این شرایط می داشتیم، قیمت آن به مراتب از این هم گران تر می شد.

انرژی خورشیدی

بسیاری از خانه ها در 1897 از آب گرم کن های خورشیدی بهره می برده اند. به عنوان مثال در آمریکا 30 درصد از خانه ها در پاساندا ، شرق لس آنجلس از این آب گرمکن ها استفاده می کرده اند. با پیشرفت های مکانیکی حاصل شده، انرژی خورشیدی در فلوریدا، آریزونا و بسیاری از نقاط آفتاب گیر دیگر ایالات متحده هم مورد استفاده قرار گرفت. تصویری که می بینید مربوط به خانه ای در ایالت کالیفرنیا است که در آن از آب گرم کن خورشیدی استفاده می شود. (محل قرار گرفتن سلول های خورشیدی در بالای 4 پنجره منزل مشخص شده است.)

 

انرژی خورشیدی

در سال 1920 ده خانه که از انرژی خورشیدی تأمین می شد به فروش رسید. پس از آن منابع عظیمی از نفت و گاز طبیعی در غرب آمریکا به ثبت رسید. با پیدا شدن این منابع انرژی خورشیدی مجددًا با این سوخت های فسیلی بسیار ارزان جایگزین شد.

امروزه دوباره زمان استفاده از آب گرم کن های خورشیدی فرا رسیده است. تنها در کالیفرنیای آمریکا بیش از نیم میلیون از این آب گرم کن ها وجود دارد! و از آن ها برای گرم کردن منازل و محل های کار و یا حتی استخرها استفاده می شود.

صفحه هایی که روی سقف قرار داده شده اند حاوی لوله های آب نیز هست و وقتی که آفتاب به این صفحه و لوله های آب روی آن می خورد آن را گرم می کند.

از این آب گرم می توان در استخر استفاده کرد.

 

الکتریسیته ی انرژی گرمایی خورشید

از انرژی خورشید می توان برای تولید الکتریسیته نیز بهره برد.

بعضی از نیروگاه های انرژی خورشیدی، از آینه های منحنی شکلی که به آینه های سهموی معروفند، استفاده می کنند تا انرژی خورشید را در جایی که لوله های آب در بالا دست آن ها عبور می کنند، متمرکز نمایند. آینه نور را به صورت بسیار متمرکز روی لوله بر می گرداند. انرژی این پرتو به حدی است که می تواند آب درون لوله را به بخار تبدیل کند.این بخار هم می تواند در توربین برای تولید الکتریسیته مورد استفاده قرار بگیرد.

انرژی خورشیدی

تصویر مقابل مربوط به صحرای موجاوه است در این مکان، تعداد بسیار زیادی آینه های خورشیدی است که به عنوان "نیروگاه های انرژی خورشیدی" از آن استفاده می شود. این مجموعه می تواند انرژی مورد نیاز برای بیش از 350000 خانه را تهیه کند.

مشکل عمده ای که این انرژی دارد آن است که فقط هنگامی که خورشید می درخشد می توان از انرژی آن بهره برد. بنابراین در روزهای ابری و در طول شب امکان تولید انرژی مقدور نیست. بعضی از این نیروگاه ها از تکنولوژی های ترکیبی استفاده می نمایند. در طول روز از انرژی خورشید استفاده می کنند و در طول شب و روزهای ابری هم با سوزاندن گاز طبیعی آب را گرم می کنند و به این ترتیب کار تولید الکتریسیته را به طور مداوم انجام می دهند.

 

نوع دیگری از این تأمین الکتریسیته نیروگاه های با برج مرکزی است مانند آن چه که در تصویر می بینید که نیروگاه شماره 2 خورشیدی نام دارد.

انرژی خورشیدی

نور خورشید توسط 1800 آینه که برجی را احاطه کرده اند، منعکس می شود. آینه ها حالت چرخنده دارند و در هر لحظه موقعیت خود را نسبت به آفتاب تغییر می دهند به طوری که همیشه رو به آفتاب قرار بگیرند.

نور به سمت بالای برجی منعکس می شود که در مرکز دایره قرار دارد و مایع به واسطه انرژی خورشید شروع به گرم شدن می نماید. از این مایع می توان برای تبدیل آب به بخار، چرخاندن توربین و تولید الکتریسیته بهره برد. این نوع نیروگاه را نیروگاه خورشیدی شماره 2 می نامند. چنین نیروگاهی با استفاده از تکنولوژی های جدید نسبت به آن چه در دهه 1980 بود در صحرای کالیفرنیا بازسازی شد. نیروگاه شماره 2 برای تبدیل انرژی خورشید به انرژی مکانیکی توربین مورد استفاده قرار می گیرد.

 

این نیروگاه انرژی لازم برای تولید الکتریسیته در حدود 10000 خانه را فراهم می سازد. دانشمندان می گویند با نیروگاه های بزرگ تر می توان الکتریسیته حدود صد تا دویست هزار خانه را تأمین کرد.

 

سلول های خورشیدی یا انرژی فوتوولتائیک

 

انرژی خورشیدی

ما می توانیم انرژی خورشید را به طور مستقیم به الکتریسیته تبدیل نماییم. سلول های خورشیدی را اصطلاحاً سلول های فوتوولتائیک - یا به طور اختصار سلول های پی وی(PV) - می نامند و می توان آن ها را در جاهای مختلفی یافت. مثل ماشین حساب ها و حتی فضاپیماها. این سلول ها اولین بار در دهه 1950 برای ماهواره های امریکایی مورد استفاده قرار گرفت. ماده تشکیل دهنده آن ها سیلیکون است که نوع خاصی از ماسه مذاب به حساب می آید.

 

وقتی اشعه خورشید با این نوع سیلیکون برخورد می نماید، الکترون ها (که با دایره های قرمز مشخص شده اند) به بیرون پرتاب می شوند و در منطقه مشخص شده برایشان به حرکت در می آیند.(این منطقه با آبی تیره مشخص شده است.) یک عدم تعادل الکترونی بین جلو و عقب ایجاد می شود و در جایی که این دو به وسیله یک رسانا به هم ربط داده شده اند، یک جریان الکتریکی بین قسمت و منفی برقرار می شود.

 

انرژی خورشیدی

هرکدم از این سلول های خورشیدی در یک مجموعه "پی وی" به هم مربوط می شوند و این مجموعه ها در صفحاتی کنار هم قرار می گیرند.

انرژی خورشیدی

این صفحات هم به سیستم هایی مجهز می شوند تا همواره جهت صفحه را به سمت خورشید نگاه دارند. از انرژی الکتریکی این سلول های خورشیدی می توان به صورت مستقیم بهره گرفت و در مصارف خانگی و صنعتی از آن استفاده کرد. می توان انرژی را در رباط ها ذخیره کرد و از آن در تلفن های بدون سیم حاشیه جاده ها، جاهایی که هیچ وسیله ارتباطی دیگری وجود ندارد، بهره جست. بعضی از ماشین ها در مرحله آزمایشی به سلول خورشیدی مجهز شده اند. آن ها الکتریسیته تولید شده را به الکتروموتور منتقل می کنند تا انرژی لازم برای حرکت شان را تامین نماید.

ولی بیشتر مواقع وقتی درباره انرژی خورشیدی صحبت می کنیم، منظورمان استفاده از آن ها در ماهواره ها است.

 

تصویر زیر یک مجموعه سلول خورشیدی سوار شده روی یک ماهواره را به ما نشان می دهد.

انرژی خورشیدی
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
آموزش و راهنمایی دانش آموزان به منظور علاقمند کردن آنان به درس شیرین ریاضی و پیشرفت تحصیلی آنها از اولویت های اهداف این سایت میباشد. پیش به سوی شکوفایی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • ابزار پارس تولز
  • ابزار وبلاگ نویسی ( پیچک )
  • رزآپ- سایت آپلود رز بلاگ
  • ابزار وبلاگ نویسی تکتا تولز
  • سایت ابزار تولز آی آر
  • ابزار وبلاگ نویسی ( وب گذر )
  • وب تولز پلاس
  • ابزار سایت روزگذر
  • ابزار وبلاگ نویسی پیچ رنگ 8
  • ابزار وبلاگ نویسی ( نایت اسکین )
  • کافه بازار
  • ابزار سایت سیب تم
  • سایت ابزار آپلود ها
  • سایت آپلود پیکو فایل
  • قیمت لحظه ای کالا و طلا
  • مرکز لرزه نگاری کشوری
  • مرکز لرزه نگاری جهانی
  • آذر مت سایت ریاضی آذربایجان
  • فرا دانلود ( دانلود نرم افزار )
  • شهر گرافیک ابزار فوتوشاب
  • دانلود کتاب
  • اخبار تیم تراکتورسازی
  • بزرگترین سایت دانلود
  • وبلاگ احمدرضا فروغی سوم 5
  • وبلاگ احسان دادخواه دانش آموز سوم 5 -91-92
  • آرشیو گلهای رنگارنگ
  • علم فردا
  • قالب سایت (1)
  • پارس ناز
  • بیتوته - معما
  • مجله پزشکی دکتر سلام
  • تیم نرم افزاری دنیزسافت
  • تکناز
  • تیم نرم افزاری دنیزسافت
  • کانون آموزش ریاضی آراز
  • علوم 20
  • بروزترین مرجع دانلود بازی و نرم افزار
  • بروزترین مرجع دانلود بازی و نرم افزار
  • بروزترین پایگاه سرگرمی و تفریحیshir1mob.ir
  • دانلود نرم افزار
  • بازی آنلاین -1
  • آموزش ریاضی چناران
  • ریاضی راهنمایی
  • فان دون
  • ساسان اس ام اس
  • گردشگری آرمان سفر
  • اقتصاد مرند-احمد عاقلی
  • تبریز شهر آرزوها
  • سایت استاد نصیر پایگذار -شاعر جناس
  • وبلاگ دانش اموز نیما نجفی سوم 4
  • گروه علمی محک
  • پارسی لرن | پایگاه آموزشی ایرانیان
  • موزیک تهران و فیلم و کشتی کج
  • وبلاگ دانشجویان کشاورزی
  • ابر مطالب روز دنيا
  • ابر مطالب روز دنيا
  • ابر مطالب روز دنيا
  • بیمه سامان
  • دانلود انیمیشن
  • پایگاه مجنون الحسین
  • بروزترین برترین ها
  • ایران فورکا
  • نخودسیا
  • بیداری اندیشه
  • کافه تنهایی
  • خرید شارژ
  • انجمن تفریحی نینا
  • سایت تفریحی فانی فاز
  • پی سی خورها بزرگترین دانلود سنتر
  • بهترین سایت تفریحی فارسی زبانان
  • دنیای ریاضی
  • رسم آنلاین نمودار توابع
  • مرکز کد جاوا اسکریپ میس کد
  • خرید اینترنتی ساعت
  • baranhits
  • پد ضد عرق
  • خرید ساعت دیواری
  • زیبـــــــــــــا چـــت
  • اس ام اس تک
  • بروزترین سایت موزیک
  • ❤سایت عاشقانه لاویر ❤
  • جامعه ی مجازی اِنگدان
  • سایت جامع
  • فانوس دانلود
  • وبگاه امنیتی(حفره های وب ولایه های امنیتی)
  • صابون نرم کوسه آر پی
  • کلیپ دونی
  • سایت دانلود 0098
  • مرکز آموزش کامپیوتر و دانلود رضوان
  • مجله تفریحی سرگرمی آیفون نیوز
  • مجله تفریحی سرگرمی آیفون نیوز
  • گلچین،گلچین هرچیز
  • چراغ خواب موزیکال طرح لاک پشت
  • مرکز دانلود رایگان سوالات پیام نور
  • دانلود بازی و نرم افزار اندروید
  • دانلود بازی و نرم افزار اندروید
  • فری آپلود
  • روزانه 500بازدیدکننده رایگان دریافت کنید
  • نگاه ی به بهترین گوشی های روز دنیا
  • افزایش بازدید وبلاگ شما
  • آموزش نرم افزار نانوکام
  • هندز فری تغییر صدای موبایل
  • آموزش هنر بافتنی
  • سایت دانلود پاتوق
  • تبریز پاتوق
  • پارت دانلود+نسلی نو در دانلود
  • پارلاییش1(شهسواری و برحقی(
  • کوجی مت
  • یاس فان
  • کتابخانه الکترونیکی
  • دانلود موزیک ، فیلم ، نرم افزار و سرگرمی
  • █▓▒░سایت تفریحی ترول تی ░▒▓█
  • اس ام اس جدید 94
  • دانلود نمونه سوال و جزوات درسی
  • دانلود كليپ
  • عكس و كلیپ های داغ
  • فروشگاه هاردی
  • بستنی ساز جادویی
  • کتاب سرا
  • وبلاگ علمی آموزشی علوم تجربی هفتم
  • دانلود سریال جدید
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • نظرسنجی
    مطالب کدام نویسنده را بیشتر دوست دارید؟
    نظر شما درباره درصد قبولی چیست؟(میتوانید چند گزینه انتخاب بکنید)
    بازدید کننده محترم شما چه نمره ای از 5 به مطالب ما میدهید؟
    تابلو اعلانات دانش آموزی

    توجه توجه

    فرصتها را از دست ندهید
    *******************

    نمونه سوالات ریاضی

     
    نوبت اول
     

    در سایت  برای همه اعضا قرار داده  شد
    .

    دانلود و تمرین کنید.

    نمونه سئوالات ریاضی هفتم و هشتم در سایت قرار داده شد. به قسمت نمونه سئوالات مراجعه کنید.
    smilies1موفق باشید

    مرادپور

    برای حمایت از سایت خودتان لطفا خرید شارژ تلفن همراه خود را از طریق سایت انجام دهید.



    پیام به اولیا و دانش آموزان

    اولیا محترم  دانش آموزان

    .........................................

    لطفا به وضعیت تحصیلی فرزندان خود بی تفاوت نباشید

    نظرات و پیشنهادات شما چراغ راه پیشرفت فرزندانتان میباشد

    با ما باشید و ارتباط خود را با دبیران فرزندانتان گسترش دهید.

    باشد که بتوانیم گامی به سوی شکوفایی استعداد های فرزندان این مرز و بوم  برداریم

    و سهمی در پیشبرد ایران عزیزمان داشته باشیم.


    دست در دست هم دهیم به مهر

    میهن   خویش   را    کنیم    آباد

    به امید ایرانی سراسر شادابی و پیشرفت

    با تشکر :  مرادپور


    پایگاه جمع آوری نظرات اولیا

    نظرات شما را ارج مینهیم

    ایمیل های سایت






    قوانین نویسندگی در سایت parlayish math


    چ

    1- رعایت ضوابط و اصول وبلاگ نویسی جمهوری اسلامی ایران

    2- دوری از درج مطالب غیر اخلاقی (متن,عکس,فیلم,لینک غیر مجاز و...)

    3- درج مطالب نامناسب و توهین آمیز و ضد ارزش انسانی و مخرب

    4- گنجاندن عنوان و برچسب  مناسب  برای مطالب

    5- قرار دادن توضیحات مهم در صفحه اصلی و توضیحات اضافی در ادامه مطلب

    6- قرار ندادن مطالب در پست ثابت بدون اجازه مدیر

    7- اختصاص دادن موضوعی برای نویسندگی خودتان(نویسندگی اختصاصی)

    8- حداقل یک ارسالی در هفته داشته باشید

    9- تبلیغ و یا تخریب شخصیت افراد و گروهها

    10- هر گونه خرابکاری در سایت و ایجاد مزاحمت به دیگر کاربران

    11-استفاده مناسب از رنگ نوشته ها

    12- اندازه  عرض عکسها و مطالب نباید بیش از 500  باشد


    عدم رعایت قوانین  باعث مسدود شدن اکانت نویسندگی شما خواهد شد.

    1 تذکر  1 روز مسدودی

    2 تذکر  1 هفته  مسدودی

    3 تذکر  1 ماه مسدودی

    4 تذکر مسدودی دائمی

    ...........................................

    کاربران تذکر داده شده

    1-  عرفان هادی

      1 تذکر 92.10.21

       ( بند 5 )

    تذکر   92.11.4

    2-  ائلمان بشارت پور

     تذکر 1 (تخلف  بند 4 , 5 , 12)

     تذکر 2 عرض مطالبت بزرگ است ودر صفحه جا نمیگیرد


    از کاربرن محترم تقاضا میشود موارد تخلف را به مدیر سایت , از طریق تماس با ما,گزارش دهند.با تشکر مرادپور

    لینک های مفید بازی های آنلاین

    بازی های آنلاین


    1- http://tgame.ir  

    تی گیم


    2-  http://www.dedegames.com

    دده گیم


    3- http://www.bazikhone.com 

    بازی خونه


    4- http://chibazi.com

    چی بازی


    5-http://game.19b.ir

    بازی خونه 19 بهمن


    6-http://www.jackingame.com/

    جکین گیم

    7-http://www.yepicom.com/

    یئپی کام

    8-http://www.yepi.com

    yepi.com

    9-http://www.4223.com/

    4223.com


    10-sindygame

    http://www.sindygame.com/


    11- http://www.oyuncini.com/


    سایت های موسیقی
    آمار سایت
  • کل مطالب : 4996
  • کل نظرات : 1003
  • افراد آنلاین : 43
  • تعداد اعضا : 2235
  • آی پی امروز : 249
  • آی پی دیروز : 348
  • بازدید امروز : 424
  • باردید دیروز : 1,321
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 424
  • بازدید ماه : 424
  • بازدید سال : 108,994
  • بازدید کلی : 3,373,307